ADANA / YÜREĞİR - Efendi Halil Ortaokulu

ADANA OKUYOR PROJESİ UYGULAMA SAATİ ÇİZELGEMİZ HAZIRLANDI.

5 ŞUBAT -1 MART ANASINIFI YEMEK MENÜSÜ

Şbt

TEKNOFEST HAVACILIK, UZAY VE TEKNOLOJİ FESTİVALİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN EN BÜYÜK TEKNOLOJİ YARIŞMALARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI.

Şbt

ADANA OKUYOR PROJESİ UYGULAMA SAATİ ÇİZELGEMİZ HAZIRLANDI.

Ock

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYIMLANDI.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EFENDİ HALİL ORTAOKULU   1. DÖNEM 2. YAZILI TARİHLERİ

Kas

Kitap okuma, bilgi edinme, hayal gücünü genişletme ve öğrenme için harika bir yolun yanı sıra zihinsel ve duygusal gelişimi teşvik eden bir etkinliktir.Biz de Efendi Halil Ortaokulu olarak Kasım ayı için harika bir etkinlik başlattık. Okulumuzun kitap kurdunu seçiyoruz. Okulumuza oluşturduğumuz panomuzda etkinliğimizin takibi için kitap okuma çizelgeleri ve kitap okuma formları bulunmaktadır.Kitap okuma takip çizelgesi, bu değerli alışkanlığı geliştirmek ve yönetmek için mükemmel bir araçtır.Ayrıca öneri olarak ayın kitabını da panomuzda tanıttık.. Okuma, hayat boyu süren bir yolculuk olduğu için biz de bu yolculuğa değerli öğrencilerimizle eşlik edeceğimiz için mutluyuz.  Keyifli okumalar diliyoruz..